2 Kasım 2011 Çarşamba

Türkiye'de Olmayan Markalar ve İşler -2-




MOSQUITO SQUAD



Sivri sinekler, kara sinekler veya adını dahi bilmediğimiz sinek çeşitleri... Evi sulak yerlere yakın olanlar daha iyi bileceklerdir, sinekler günümüzü mahvedebilir, uykumuzdan edebilir, hastalık bile yayabilir.

Onları öldürmek ya da en kötü ihtimalle başımızdan kovmak için birçok seçenek var; spreyler, sinek kovucu tabletler, çeşitli sıvılar , bileklikler, vücut losyonları, elektrikli ışıklar ve daha birçok ürün. Küçücük bir sineği başımızdan def etmek için ne kadar çok yöntem geliştirilmiş.

Düşünün; yıllarca para biriktirerek aldığınız veya halihazırda oturduğunuz villa, müstakil ev, çiftlik vs. yerlerde gece sinek yüzünden uyuyamıyorsunuz, her tarafınızı ısırıp günlük hayatınızda sorunlara yol açıyor, size hastalık aşılıyor...

Bu sorun için Mosquito Squad adlı şirket çok güzel bir yöntem geliştirmiş. Sinekleri evinizden 1 yıl boyunca uzak tutuyor. Yanlış okumadınız tam 1 yıl. Sinekleri, yumurtalarını veya tekrar gelmelerini 1 yıl ortadan kaldırıyorlar. Ve bunu yllık bazda çok uygun bir ücret karşılığı yapıyorlar. Sloganları ise; "En iyi sinek, Ölü sinektir."

Franchise alarak bu işi ülkemize getirmek, buna benzer bir iş kurmak veya var olan ilaçlama şirketinize bu işi eklemek karlı olacaktır.

23.000 $ Peşinat

32.000 $ Sermaye

17.000 $ Franchise Ücreti

Halihazırda bir ilaçlama firmanız varsa sermaye bedeli cebinizde kalacak demektir.

Ülkemizde genel olarak üst tabakaya hizmet edeceği düşünüldüğünde bu işin getirisi yüksek olacaktır.


DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN





0 yorum:

Yorum Gönder