28 Ekim 2011 Cuma

Türkiye'de Olmayan Markalar ve İşler -1-

Herkese merhaba,
Bugünden itibaren Türkiye'ye henüz gelmemiş marka ve işleri paylaşacağım.
Umarım beğenirsiniz... İşte ilk marka ve iş;



 DOC POPCORN

Patlamış Mısırı başka bir deyişle popcornu hepimiz biliriz. Film izlerken, evde otururken, arkadaşlarla eğlenirken; birayla, kolayla vs. süper gider.

Peki normalde sadece yağ ve tuz ile yapılan patlamış mısırı farklı baharat karışımlarıyla birlikte yemek ister miydiniz ? Sizce tadı nasıl olurdu ? Ya da rengi konusunda fikriniz var mı ?


İşte Docpopcorn, kendine özgü soslarıyla patlamış mısıra yeni bir zevk ve farklı bir tad getiriyor. 

Çeşitli kap ve kutulara koyularak satış yapılıyor. Ayrıca tamamen doğal ürünler kullanılıyor. (Burada ne olur bilemem:)

Stand veya Mini dükkan olarak hizmet verebilirsiniz. Alışveriş merkezlerinde, sinemalarda, eğlencenin bol olduğu festival, fuar gibi yerlerde stand ile satış yapabilirsiniz.






5 farklı franchise seçeneği ve 3 farklı hizmet modeli olan Docpopcorn'u Türkiye'ye getimek için İnternational franchise seçeneği ile başvuru yapmak gerekiyor. Uluslararası seçenekte sermaye bedeli, franchise ücretleri gibi miktarlar belirlenmemiş. Görüşme esnasında belirlenmesi muhtemel.

Detaylı Bilgi ve Başvuru için TIKLAYIN.









5 yorum:

kesinlikle çok güzel iş ben ek iş olarak Hisse alıp satıyorum ama bu işte fena değilmiş hoşuma gitti acıkcası

Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Gelişme Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranına sahip Konut Finansmanı Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
Tel .... (+ 44) 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

Yorum Gönder