10 Kasım 2011 Perşembe

Türkiye'de Olmayan Markalar ve İşler -3-


                                         


KONA ICE

Hepimiz dondurmayı veya meyveli buz çeşitlerini severiz. Yazın sıcak günlerinde hiçbir şeye değişilmez bir serinlik sağlar. Hatta artık kış günlerinde bile dondurmayı tatlı niyetine yiyebiliyoruz.

Dondurma ve meyveli buz satılan yerleri şöyle bir gözünüzün önüne getirin, neredeyse hepsi sabit bir yerdedir. Mesela alışveriş merkezlerindeki dondurma ve meyveli buz standları, marketler ya da mahalle bakkalları... Yani dondurma almak için belli bir yere gitmek zorundayız.

Peki evinizde otururken veya çarşıda, pazarda gezerken bir anda meyveli buz satan, gayet eğlenceli bir araç görseniz ne yapardınız? Hepimizin aklından geçtiği gibi; 1 bardak meyveli buz alıp serinliğin tadını çıkarmak isterdik.


Kona İce özel hazırlanmış araçlarla gezici meyveli buz hizmeti veriyor. Araçlarda müzik sistemi, çocuklar için hazırlanmış eğlenceler bulunmakta.  Araçta servis yapan bir eleman var ancak kendi zevkinize göre araçta bulunan lezzet çeşmelerinden istediğinizi bardağınıza doldurabilirsiniz. Bu kısıma Lezzet İstasyonu adı vermişler.


Ürünlere gelince...

Kona İce Meyveli Buz çeşitlerinde tamamen doğal meyvelerden elde ediliyor. Hedef kitlede çocuklar olduğu için ürünlerin doğal olmasına önem verilmiş.




Mobil Bayilik için...

Bayilik Ücreti : 12.500 $
Royalty : ilk 5 yıl boyunca yılda 3.000 $

10 yıllık yenilenebilir Franchise anlaşması yapıyorlar.





DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN.






0 yorum:

Yorum Gönder