24 Ekim 2012 Çarşamba

Bankaların Mobil Uygulamaları






Bankacılık işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yapma isteği her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda işlem yapacağı bankanın mobil uygulaması veya sitesi var mı diye araştıran bir çok kişi bulunmakta.

Bankalar da müşterilerinin bu isteğini gözardı etmeyip çeşitli mobil platformlarda uygulamalarını müşterileriyle paylaştılar. Bu uygulamalar sayesinde bankacılık işlemlerinin tamamına yakınını akıllı telefonlarımızdan gerçekleştirebiliyoruz. Bu uygulamalar çok küçük sistem gereksinimleri ile çalıştıkları için en yavaş internet bağlantılarında (EDGE gibi) bile işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bazı bankalar bu mobil platforma erişimi ücretsiz olarak sunarken (bağlantı ücreti yok), bazıları ise havale, eft gibi işlemleri mobil uygulamalarından yapan müşterilerinden masraf ücreti almıyor.

Teknoloji sayesinde hepimizin cebinde bir hatta birden çok banka mevcut. Zamandan tasarruf için çok önemli olan bu uygulamalar hayatımızın önemli bir parçası olma yolunda çok büyük bir adım attılar ve eminim daha da güzel hizmetlerden faydalanabileceğiz.


0 yorum:

Yorum Gönder